Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Brak reakcji na uruchamianie :(

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z minecraftem. Uruchamiam go i brak jakiejkolwiek reakcji (brak procesu, brak errorów). Mam windows 7 starter. Gdy netbook był kupiony mc się uruchamiał, ale wtedy nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak OF i zdilitowałem. Próbowałem dużo launcherów (zwykły z nickiem, taki co pisze play offline, mineshaftera i orginalnego żeby zobaczyć czy demo pojdzie a nawet chciałem zrobić) zauważyłem żemineshafter rozwiązuje problemy z przyspieszeniem sprzętowym.

A. i gdyby ktoś mógł pomóc z hamachi.

Robie tak:

Uruchamiam minecraft-server.exe (jest w folderze)

czekam...

Edytuję ten plik properties

-Wpisuję IP z hamachi

resetuję minecraft-server.exe

wpisuję: op Hubertus323f

Pisze że zopowało (nie wiem jak nazwać)

i potem jakiś error. później napisze (gość na filmiku też go miał a się połączył. i co w mc kliknąć żeby się połączyć? w multiplayer i dodaj serwer czy to drugie?)

Opublikowano

1. Zainstaluj najnowszą JAVĘ.

2. OP'a dodaj inaczej. Po prostu w plik tekstowy pt. "op" który znajduje się w folderze z serwerem, wpisz swój nick.

3. Tak, łączysz się poprzez "dodanie" serwera.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

@UP Nie wiem co ma prędkość neta do prędkości uruchamiania aplikacji napisanych w javie, i op'owania.

Spróbuj może uruchomić minecrafta z uprawnieniami administratora lub w trybie zgodności.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Po reinstalce systemu działa ;d Nwm co było przyczyną.... PS. Teraz nawet nie pamiętam kiedy robiłem ten serwer na hamachi ;) System się sypnął...

Proszę o zamknięcie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...